Appsis Fundamentals Add-ons

Meer slagkracht door meer efficiëntie

Bundel Business Central applicaties die je bedrijfsprocessen stroomlijnen naar betere resultaten.

Appsis Finance 365

Optimaliseer je financiën in minuten. Het bevat handige uitbreidingen en toevoegingen aan de finance module om zo tijdrovende administratie sterk te vereenvoudigen. Zo krijg je meer tijd om bezig te zijn met de onderwerpen welke echt het verschil maken.

Appsis Drag & Drop 365

Onderliggende documenten vormen vaak het hart van je operationele processen. Vervang stapels mappen en papier via onze Drag & Drop documentenkoppeling. Bestanden kunnen via SharePoint of Azure Blob storage technologie eenvoudig door andere medewerkers geraadpleegd worden.

Appsis Visuele Planning 365

Krijg inzicht in de planning voor inkoop-, verkoop- en assemblageorders via ons intuïtief planbord. Maak gebruik van eenvoudige klik en sleep bewegingen om planning te herzien of op elkaar af te stemmen. Door het vermijden van conflicten en optimaliseren van lever-of laadmomenten beheerst u de planning in real-time.

Appsis Lay-outs 365

Professionele lay-outs vormen de hoeksteen van je uitstraling naar de klant. Via de Appsis lay-outs levert u keer op keer duidelijke, transparante en wettelijke documenten af. Bespaar ook op dure consultancy door eenvoudig zelf wijzigingen aan de structuur en inhoud door te voeren.

Start vandaag met het optimaliseren van je processen

Vraag een demo Contacteer sales